July 25, 2021

Carl Froch i-a luat centura IBF lui Lucian Bute! Cea mai trista seara pentru Romania!

Mai jos poti citi derularea rundelor:

Runda 5: Este cel mai greu meci din cariera lui Bute. Froch prinde o serie incredibila si il arunca in corzi pe Bute. Romanul nu poate iesi de acolo si incaseaza o multime de lovituri. S-a terminat. Bute s-a tinut de corzi. Froch castiga prin KO!

Runda 4: Bute este iar in corzi. Froch pune presiune dar Bute reuseste sa scape. Romanul e in centrul ringului. Trei lovituri puternice date de Bute. Un croseu de stanga l-a zdruncinat pe Froch.

Final nebun. Bute se clatina. Meci extrem de greu. Bute este lovit. Runda este a englezului.

Runda 3: Bute isi obliga adversarul sa iasa la atac. Serie buna a lui Bute. Froch este lovit insa riposteaza puternic. Bute este in corzi si nu poate iesi. Multi pumni aruncati de englezi. Un meci senzational cum n-am vazut niciodata. Lovitura puternica de stanga. Repriza de supravietuire. Bute se clatina dar gongul il salveaza. Repriza dominata clar de Froch.

Runda 2: Antrenorul lui Froch: “Trezeste-te, trezeste-te, o sa pierzi meciul asta. Nu asa ti-am spus sa lupti” Bute prinde doua crosee de stanga. Froch este surprins si intra in clinch. Arbitrul incearca sa ii desparta insa Froch loveste in clich. Meci murdar facut de englez. Este clar ca nu ii convine situatie. Bute mai prinde un croseu de stanga. Froch riposteaza si el. Se aude gongul: Repriza destul de echilibrata insa Bute este in avantaj Runda 1: Bute tine foarte bine distanta. 30 de secunde si nu s-a dat nicio lovitura. Bute incearca sa prinda centrul ringului. Froch loveste in clinch si este atentionat de arbitru. Carl Froch are nasul spart dupa o directa buna a lui Bute. Romanul este calm insa trebuie sa fie atent la croseul de stanga al lui Froch. Final foarte bun pentru Bute: 3 lovituri de stanga si-au atins tinta.

 

Sursa: Sport.Ro

No Comments

You must be logged in to post a comment.