July 30, 2021

Noul BMW Seria 7 model 2013 este gata sa ia cu asalt piata masinilor de lux! Putem spune ca nu este vorba neaparat de un model nou al seriei 7 ci mai degraba de un facelift foarte reusit in care s-a pus accent pe anumite detalii exterioare, interioare cat si pe gama de motorizari. Seria 7 este pregatit sa-si reconfirme pozitia de cel mai inovator sedan din segmentul de lux prin dinamism, eficienta si confort.

Modificarile pe noul Seria 7 vor fi disponibile in Romania din data de 1 Septembrie cand BMW isi propune sa faca din Noul Seria 7 un etalon de sportivitate in segment dar sa asigure in acelasi timp si cel mai mic consum alaturi de un confort exemplar.

Primele modificari vizibile sunt noile faruri LED, care confera automobilului o imagine unica si o prezenta deosebit de puternica. La interior modificarile asigura un nivel de confort crescut printr-o izolare fonica optimizata, imbunatatirile sasiului si a suspensiei si selectia vasta de echipamente optionale care includ in premiera si sistemul de sunet high-end Bang & Olufsen.

Proportiile nolui BMW Seria 7 sunt cele ale unui sedan luxos cu tractiune spate: linia grilei radiatorului verticala si puternica, console scurte, capota lunga care inspira forta, habitaclul impins mult inapoi. Cea mai atragatoare particularitate a noului BMW Seria 7 o reprezinta noile faruri LED cu inele coroana emblematice pentru BMW si banda superioara de accent care confera noului BMW Seria 7 o aparitie distinctiva si pe timp de noapte.

Si bara fata a fost revizuita pentru a accentua suplimentar latimea automobilului si vine cu o noua prezentare a farurilor ceata. Semnalizatoarele integrate in sectiunea inferioara a oglinzilor retrovizoare sunt printre trasaturile distinctive vizibile din lateral. Grila radiatorului a fost modificata si are acum 9 bare in loc de 12 in versiunea anterioara. Spatiile mai mari de aerisire astfel create inspira mai multa putere. Spatele puternic cizelat beneficiaza de o banda cromata care conecteaza cele doua reflectoare inguste din bara spate pentru o nota suplimentara de eleganta.

Designul executat impecabil, materialele de inalta clasa, calitatea manufacturii si caracterul practic remarcabil definesc interiorul gamei BMW Seria 7 Sedan. Conducatorul si pasagerul din fata se pot relaxa in scaunele imbracate in piele cu design nou care ofera un suport lateral optim si un confort imbatabil pentru calatoriile lungi. Pentru pasagerii care calatoresc in spate sunt disponibile optional, in locul banchetei si scaune individuale care permit reglaje extinse. Pachetul Rear Seat Entertainment vine cu un plus de rafinament cu noile monitoare flatscreen de 9,2 toli (23,37 cm).

Noul sistem de sonorizare Bang & Olufsen High End Surround, cu o putere de 1200 wati, furnizeaza o calitate acustica ireprosabila. Cele 16 difuzoare includ un difuzor central iluminat care se retrage aproape complet in panoul central.

Noul BMW Seria 7 Sedan dispune de motoare noi sau complet revizuite, deosebit de economice si cu un nivel redus ale emisiilor. Puterea este transferata catre rotile propulsoare prin intermediul unei transmisii inteligente, automata cu 8 trepte disponibila in dotarea standard. Tehnologii precum functia Auto Start-Stop, generarea energiei la franare, a doua generatie a comutatorului Driving Experience Control cu mod ECO PRO, precum si functia de coasting (rulare libera) asigura o reducere suplimentara a consumului.

Alaturi de varful de gama BMW 760i cu motor cu 12 cilindri in V, clientii pot opta pentru noul motor cu 6 cilindri dispusi in linie aflat in echiparea modelului BMW 740i, si propulsorul V8 pe benzina, varianta revizuita BMW 750i. Motoarele diesel cu 6 cilindri BMW 730d si BMW 740d ofera conducatorului combinatia dintre puterea crescuta si nivelul mai mic al consumului. Debuteaza si noul BMW 750d xDrive model ce beneficiaza in standard de tractiune integrala.

No Comments

You must be logged in to post a comment.