September 25, 2023

Alexandra Stan revine in noiembrie cu piese noi, anunta tatal acesteia

Alexandra Stan nu vrea sa mai cante piesele care au consacrat-o, compuse de Marcel Prodan.

Alexandra va lansa piese noi in luna noiembrie, anunta tatal acesteia intr-un interviu acordat ziarului Ring. Acesta spune ca noul sau impresar este “foarte puternic si influent”.

A primit niste oferte sa cante in afara tarii si am raspuns ca nu mergem sa cantam nicaieri. In luna octombrie, Alexandra o sa revina pe scena cu melodii noi. Am avut si avem oferte de peste tot si va garantez ca Alexandra o sa revina. O sa lucreze cu un impresar foarte puternic si influent” a spus George Stan, tatal Alexandrei.

Referitor la articolele din presa in care s-a scris ca Alexandra Stan nu si-ar onora angajamentele in ceea ce priveste concertele, tatal artistei comenteaza: “Nu avea cum sa le promita impresarilor ca merge la concerte, ea nici macar la nunta surorii ei (n.r. – weekendul trecut) nu a cantat desi ii promisese ca o sa ii fredoneze doua, trei melodii, dar nu vrem sa incalcam legea, ca dupa aceea sa platim noi in fata nemernicilor aceia. Cei de la MediaPro au declarat ca am putea canta piesele, dar ei nu au venit sa ne prezinte acele hartii prin care sa dovedeasca faptul ca ei au dreptul asupra melodiilor. Daca voiau totusi, chipurile, ca-i interesa soarta Alexandrei, puteau sa vina sa ne spuna asta”.
La sfarsitul lunii august Alexandra Stan a lansat o noua piesa alaturi de baietii de la Follow Your Instinct .Piesa se numeste Baby it’s ok si va invitam mai jos sa vedeti videoclipul

Follow Your Instinct feat. Alexandra Stan – Baby It’s Ok

Comments are closed.