April 19, 2021

Azi-noapte a avut loc decernarea American Music Awards 2011! Avem lista castigatorilor, poze de pe scena si de pe covorul rosu si inregistrari video cu showurile artistilor!

Adele si Taylor Swift au facut legea in termeni de premii: au luat cate 3 trofee fiecare. Pentru ca Adele nu a fost prezenta acolo, Taylor Swift (Artist of the year) si Nicki Minaj (care a luat si ea doua premii) au primit cele mai multe aplauze. Katy Perry si-a justificat aparitia printr-un premiu special pentru 5 single-uri no.1 de pe un album. Un lucru pe care nu il inteleg a fost faptul ca Jennifer Lopez nu a castigat alte premii asa ca a luat unul pentru Favorite Latin Artist – desi piesele ei nu sunt in spaniola si concureaza in topuri precum toti ceilalti.

POP or ROCK MUSIC Favorite Male Artist – Bruno Mars Favorite Female Artist – Adele Favorite Band, Duo or Group – Maroon 5 Favorite Album – Adele – 21

COUNTRY MUSIC Favorite Male Artist – Blake Shelton Favorite Female Artist – Taylor Swift Favorite Band, Duo or Group – Lady Antebellum Favorite Album – Taylor Swift – Speak Now

RAP/HIP-HOP MUSIC Favorite Artist – Nicki Minaj Favorite Album – Nicki Minaj – Pink Friday

SOUL/RHYTHM & BLUES MUSIC Favorite Male Artist – Usher Favorite Female Artist – Beyoncé Favorite Album – Rihanna – LOUD

ALTERNATIVE ROCK MUSIC Favorite Artist – Foo Fighters

ADULT CONTEMPORARY MUSIC Favorite Artist – Adele

LATIN MUSIC Favorite Artist – Jennifer Lopez

CONTEMPORARY INSPIRATIONAL Favorite Artist – Casting Crowns

SPRINT NEW ARTIST OF THE YEAR Hot Chelle Rae

ARTIST OF THE YEAR Taylor Swift

Special Award – Katy Perry

Tot mai jos aveti si showurile artistilor: Nicki Minaj a cantat Superbass, Jennifer Lopez a avut un moment publicitar pe un medley care a inclus si On The Floor cu tot cu Pitbull. Diva a avut un costum de culoarea pielii folosit de Gaga in Lovegame sau Britney Spers in Toxic! Desi am vazut robotii aia si la RMA 2011, mi s-a parut impresionant show-ul facut de David Guetta si Nicki Minaj cu scena aia care cobora si cu pupitrul DJ-ului in spatele ei! Iar costumul lui Nicki a fost spectaculos! Trebuie mentionat si Pitbull care a urcat pe scena si cu Marc Anthony si Lil’ Jon. Au mai fost Mary J Blige, Maroon 5 si Christina Aguilera – care arata groaznic, parca nu am recunoscut-o. will.i.am si Jennifer Lopez au urcat pe scena pentru single-ul The Hardest Ever.

Sursa: Urban.ro

No Comments

You must be logged in to post a comment.