April 19, 2021

andra-si-marius-moga_86609fe4f9fd74

Andra lanseaza un nou viitor hit alaturi de Marius Moga, Atata timp cat mai iubesti. Piesa este upbeat, pozitiv si o melodie de dragoste pe care vocea Andrei se imbina cu partea de rap a “Micului Mozart”

Andra a colaborat cu Marius Moga si pentru cel mai nou hit al ei, o piesa care inca se afla in topul celor mai difuzate la radiourile romanesti , Inevitabil va fi bine, iar producatorul se afla in acelasi top alaturi de rapperul Shift pentru trackul Sus pe toc.

Piesa a fost compusa in tabara de muzica TDM Paltinis 2013 din vara acestui an, cu scopul de a compune piese care sa devina hituri de radio. “A fost o atmosfera atat de faina la Paltinis, ca n-as mai fi plecat! Toata lumea avea chef de munca, de compus, toti au fost inspirati si entuziasti. M-am simtit si ca in tabara cu prietenii, dar si in studio, concentrata pe ce trebuie sa cant. Am mers in tabara hotarata sa imi aleg hitul, si da, mi l-am ales…”, spunea Andra in luna iulie, la intoarcerea din Tabara de Muzica.

Andra a fost pe primul loc in topul pieselor romanesti difuzate pe radio cu trackul Inevitabil va fi bine timp de cateva saptamani si in ciuda trendului descendent, se mentine in top 10. La fel este si cazul melodiei Sus pe toc, ce a ajuns pana pe prima pozitie, colaborarea dintre Shift si Marius Moga fiind reusita. Producatorul si-a mai pus amprenta pe un hit pe care noi l-am tot ascultat anul trecut, single-ul Ce e dragostea al cantaretului Stefan Banica.

Andra feat Marius Moga – Atata timp cat ma iubesti (piesa noua):

Comments are closed.