May 20, 2022

Despre Beyonce se poate spune ca este, fara doar si poate, vedeta momentulu.

beyonce

Cantareata a avut o revenire spectaculoasa in showbiz dupa nasterea fiicei sale, Ivy Blue. Beyonce arata mai bine ca oricand, are o casnicie perfecta, a facut un show incendiar la Super Bowl si si-a adjudecat si un trofeu la gala de decernare a premiilor Grammy 2013.

Urmareste mai jos un clip care contine imagini din timpul shooting-ului.

Fotografiile ne arata o Beyonce extrem de senzuala, cu o silueta perfecta. In pictorialul din paginile revistei, cantareata apare in doua outfituri absolut spectaculoase. Beyonce a pozat intr-o lenjerie intima inflorata in stilul anilor ’50, iar pe desupra a purtat un kimono cu acelasi imprimeu.

b2Cu ocazia acestui shooting, cantareata a vorbit si despre cea mai frumoasa zi din viata sa, momentul cand a nascut-o pe micuta Ivy.

“Din cu luna a 8-a am inceput sa fiu coplesita de instinctele materne. Am crezut ca nu poate fi mai intens de atat, pana in momentul nasterii. Am simtit o puternica legatura cu copilul. Cand aveam contractii, mi-l imaginam cum incearca sa impinga intr-o usa foarte solida”, a povestit Beyonce in Vogue.

beyonce 3Se pare ca Beyonce este hotarata sa faca si un al doilea copil, insa nu stie cu exactitate cand se va intampla acest lucru.

“Cand eram mai tanara au fost momente in care spuneam ca nu vreau copii si altele in care afirmam ca imi doresc 4. Acum stiu cu siguranta ca mai vreau inca unul”, a adaugat Beyonce.

 

No Comments

You must be logged in to post a comment.