September 25, 2023

Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow si Beyoncé, dar si alte celebritati din SUA au demarat o campanie prin care spera sa schimbe legile din statele unite.

Ei solicita autoritatilor americane o legislatie mai stricta Impotriva folosirii armelor, dupa masacrul de la o scoala din Newtown.


Prin intermediul unui clip, celebritati din mai multe domenii, precum cinematografie, televiziune si muzica, solicita autoritatilor un plan de actiune, pentru evitarea situatiilor dramatice precum masacrul petrecut la o scoala din Newtown, dupa cum anunta dailymail.co.uk.

In urma cu o saptamana, Adam Lanza, un tanar In varsta de 20 de ani, a Impuscat-o acasa pe mama sa, Nancy, dupa care a mers la o scoala, unde a Impuscat mortal 26 de persoane, printre care 20 de copii.Presa internationala a scris ca mama lui Adam Lanza probabil a jucat un rol important In accentuarea problemelor psihice ale acestuia, Intrucat femeia se pregatea pentru colapsul civilizatiei umane si devenise obsedata de arme, Invatandu-i pe cei doi fii ai sai sa le foloseasca.

In clip, vedete precum Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow, Beyoncé Knowles, Michelle Williams, Reese Witherspoon, Kate Hudson, Cameron Diaz, Ellen DeGeneres, Julianne Moore, Chris Rock, Jamie Foxx, Selena Gomez, Jon Hamm, Will Ferrell si Conan O’Brien pun Intrebari simbolice de genul: “Cati altii?”, “Cate alte scoli?”, “Cate alte cinematografe?”.

Cum ti se pare initiativa? Esti de acord?

Comments are closed.