June 2, 2023

drag   Momente de groaza pentru Bianca Dragusanu si Victor Slav pe autostrada. In timp ce se intorceau de la parintii roscatei, prezentatorul a lovit un caine cu masina si, in urma impactului, a pierdut controlul volanului.

Cu toate ca masina a fost grav avariata, cei doi au scapat nevatamati, dar au trecut printr-o sperietura groaznica, asa cum a dezvaluit insasi Bianca pentru WowBiz.

“Victor conducea linistit si, dintr-o data, am auzit o bubuitura! Autoturismul s-a zgaltait serios si el a pierdut controlul volanului, spre disperarea mea, care muream de frica! In clipa aceea, am crezut ca mor, ca e ultima data cand respir”, a declarat vedeta.

“Drumul era nesemnalizat, ca la noi in Romania, si Victor nu a vazut cainele. Culmea e ca patrupedul era foarte mare si foarte greu, din moment ce masina a fost, pur si simplu, distrusa. Farul s-a spart, oglinzile au sarit in aer, iar partea din fata a autoturismului s-a facut praf. Acum, ma duc peste tot sa o repar, fiindca nu se mai poate circula cu ea”, a spus roscata.

Ea a dezvaluit ca pentru un moment a crezut ca nu scapa si ca trauma accidentului nu a disparut: “A fost un cosmar! Nici acum nu-mi vine sa cred ca am reusit sa raman intreaga”, incheiat Bianca.

 

 

No Comments

You must be logged in to post a comment.