May 20, 2022

“Puiule de om” este o reintoarcere la valorile esentiale, amintind de zambete de copil cu paradis in ele, de linistea si sinceritatea din privirea unui copil, ce ne invata sa nu ne pierdem spiritul si chemarea spre iubire.

Intrebat despre mesajul piesei, Radu Almasan ne-a raspuns:

Mesajul este si pierderea inocentei si reintoarcerea la ea. Copiii sunt artisti ai iubirii, la varsta lor nu au invatat inca sa le fie frica si sa strice totul. Dar nu aveti grija: societatea se va ocupa de inocularea lor cu reguli, cu temeri, cu clisee, cu presiune. Piesa este foarte personala pentru mine, textul are multe valente si sunt convins ca le veti intelege pe toate odata ce ascultati cantecul.stire_9586_image

Trupa Bosquito are in pregatire un nou album, o colectie rock in cel mai pur stil:

Pe YouTube deja gasiti, in diverse interpretari, aproape jumatate de album: ‘Cand ingerii pleaca’, ‘Tobogan’, ‘Intuneric in culori’, ‘Frumoasa’, ‘Omul Perete’, ‘Bucuresti’ si acum ‘Puiule de om’. In concerte cantam si ‘Babylon’. Fanii nostri deja au extras directia de aici, lucru pe care il recomand tuturor pentru ca imi este imposibil sa imi dau seama singur daca este o evolutie sau nu. Cred ca totusi este cel mai social album pe care l-am facut vreodata“,  a mai adaugat Radu Almasan.

 

No Comments

You must be logged in to post a comment.