September 25, 2023

Chris-Brown-Blank-Magazine-1
Chris Brown ne ofera o noua piesa de pe viitorul sau album, Go to War for Ya. Cantaretul alege sa ne prezinte piesa din studio si nu se sfieste sa ne arate cum traieste el muzica.
Go to War for Ya e o balada care suna chiar bine, in stilul clasic R&B, departe de productiile dance pe care Brown le ofera de obicei. Trackul va face parte de pe viitorul sau album, X, ce va aparea in septembrie dupa ce initial noi am fi trebuit deja sa il ascultam in iulie.
Chris Brown a inceput sa isi promoveze intens albumul X, iar cel mai recent am putut sa ascultam viitorul sau single, o colaborare cu Nicki Minaj – Love More. Premiera piesei a avut loc la BET Awards, unde amandoi s- au descurcat bine intr-un show live. Nou lansatul single se descurca bine, fiind pozitionat pe locul 2 in iTunes, dar ramane de vazut si cum se va descurca in Billboard. Fine China a fost primul single lansat, si a urcat pana pe 31 in Hot 100, si pe locul 10 in Hot R&B/Hip-Hop Songs, avand mai mult succes in Marea Britanie, unde a urcat pana pe 4 in R&B songs.

Dati play mai jos.

No Comments

You must be logged in to post a comment.