July 25, 2021

Codul Vestimentar

1.Se recomanda ca la serviciu angajatii se fie imbracati in functie de salariu. Daca te vedem purtand pantofi Prada si geanta Gucci, consideram ca iti merge bine financiar, si de aceea nu ai nevoie de o marire de salariu. 2.Daca te imbraci saracacios, ai nevoie sa inveti sa iti chivernisesti mai bine banii, asa incat sa iti poti cumpara haine mai frumoase, si de aceea nu ai nevoie de o marire de salariu. 3.Daca te imbraci cum trebuie, esti unde ar trebuii sa fii, asa ca nu ai nevoie de o marire de salariu.

Concediul Medical

De acum incolo nu se mai accepta certificate medicale ca dovada a bolii. Daca esti in stare sa mergi la doctor, esti in stare sa vii si la serviciu.

Concediul de Odihna

Fiecare angajat va primii 104 de zile de concediu de odihna. Ele se numesc Sambata si Duminica.

Concediu de înmormântare

Nu este o scuza pentru a lipsi de la serviciu. Nu poti face nimic pentru prieteni, rude sau colegi morti. Trebuiesc fäcute toate eforturile pentru ai comvinge pe someri sa mearga la astfel de aranjamente. In cazurile rare când prezenta angajatului este necesara, înmormântarea ar trebui programata dupa amiza târziu. Cu placere iti vom da voie sa lucrezi în timpul pauzei de masa pentru a pleca mai devreme.

Utilizarea Toaletei

1. In total, mult prea mult timp este petrecut în toaleta. De acum exista o limita stricta de 3 minute în cabina. 2. La sfarsitul celor 3 minute, alarma va suna, rola de hartie igienica va fi retrasa, usa cabinei se va deschide, si ti se va face o poza. 3. La a doua abatere, poza ta va fi publicata pe tabla de anunturi a companiei, la rubrica „Recidivisti”. 4. Oricine va fi prins zambind in poza, va fi sanctionat în conformitate cu politica de sanatate mintala a companiei.

Pauza de masa

1. Persoanele slabanoage primesc 30 de minute pauza de pranz pentru ca au nevoie sa manance mai mult,
pentru a arata sanatos.
2. Persoanele de dimensiuni normale primesc 15 minute pauza pentru a mânca o masa echilibrata, ca
mentina aspectul normal.
3. Persoanele durdulii primesc 5 minute pentru pranz, nu este nevoie de mai mult pentru a bea un concentrat
Slabeste-Rapid.

One Comment

  • yoyolina
    February 7, 2012

    super tare :))

You must be logged in to post a comment.