October 25, 2021

Crezi ca stiai totul despre Facebook? Te inseli. Facebook-ul pune stapanire din ce in ce mai mult pe vietile noastre, de aceea ne-am gandit sa va prezentam 10 lucruri pe care probabil unii dintre voi nu le stiati.

1. Utilizatorul normal are in jur de 130 de prieteni. Femeile au mai multi prieteni decat barbatii…mult mai multi.

2. Facebook nu permite incarcarea de poze cu alaptarea. In schimb, sunt acceptate poze cu femei in bikini si chiar reclame platite pentru site-uri de dating, interesant…

3. Peste 25% din utilizatori au fost parasiti pe Facebook. Dintre acestia, 70% sunt barbati. Trist dar adevarat.

4. Facebook este cauza a 1 din 5 divorturi. 80% dintre divorturi au ca probe conversatii pe Facebook.

5.Al Pacino a fost prima fata de pe Facebook. Iti mai amintesti fata aceea trista care aparea cand te logai in 2007?

6. 36% dintre utilizatori isi verifica Facebook-ul dupa sex. 40% il verifica in timp ce conduc, 64% il verifica la job, iar 65% il verifica in vacanta.

7. Peste 350 de milioane de persoane sufera de Dependenta de Facebook (Facebook Addiction Disorder). Termenul a fost introdus de psihologii americani.

8. Utilizatorii de Facebook au note mai mici decat non-utilizatorii. Cu toate acestea, 79% dintre elevii si studentii care petrec timpul pe Facebook cred ca nu exista nici o legatura cu aplicatia.

9. Compania Burger King a dat burgeri gratuit celor care au dat unfriend pe Facebook. Campania “Whopper Sacrifice” i-a premiat pe cei care isi stergeau 10 prieteni din lista.

10. Un barbat a fost arestat pentru ca si-a intrebat fica de 13 ani daca vrea sa faca sex. Intrebarea a fost facuta pe Facebook bineinteles.

No Comments

You must be logged in to post a comment.