September 25, 2023

alexandra-ungureanu-si-a-schimbat-lookul-iti-place-cum-ii-sta_4_size1

Crush si Alexandra Ungureanu marcheaza o schimbare in cariera lor in premiera pe RadioMafia.ro! “Cuvinte” este prima balada promovata de ei si vine direct cu videoclip!

 

Daca in single-urile anterioare, Alexandra Ungureanu si Crush alternau stari si senzatii, de la registrul grav despre finalul unei povesti de dragoste, la flirturile jucause printre floarea-soarelui, e timpul ca cei trei sa ne prezinta o noua fateta a personalitatii lor muzicale: o balada sensibila.

Videoclipul ‘Cuvinte’ paseste in lumea persoanelor cu deficiente de auz si vorbire pentru care lumea se creioneaza in alte nuante si trairi decat cele cunoscute de noi. Pentru noul single, Crush si Alexandra au colaborat cu un vechi prieten de-al proiectului Marius-Gabriel Kisczuk.

Despre clip, Alexandra si gasca ne-au marturisit: ‘Cuvinte’ iti aduce aminte ca exista o cale mai usoara sa descrii cuiva ce simti, in caz ca nu esti maestru in oratorie si poti sa alegi cuvintele cele mai de pret. Noii nostri prieteni, Jeni Ion si Daniel Cioc ne-au ajutat mult, ne-au dat o noua perspectiva asupra textului iar acum prin intermediul acestui videoclip, mesajul devine mai puternic.

Despre “Cuvinte”, baietii de la Crush ne-au declarat: ‘Pe masura ce ne maturizam simtim nevoia de schimbare , devenim tot mai creativi. Cand ne unim mintile suntem mult mai creativi si ar fi pacat sa nu ne folosim la maxim de imaginatia noastra. Schimbarea a inceput cu single-ul cantat in vara acestui an, “Iubire de-o vara”. Am renuntat pentru o vreme la beat-urile house si am incercat sa compunem cu unele noi. Ne place sa surprindem.’

Crush si Alexandra Ungureanu – Cuvinte (premiera videoclip) :

Comments are closed.