May 20, 2022

deCu toate ca s-a maritat anul trecut, Delia Matache nu e gata sa faca urmatorul pas, maternitatea. Cantarea?a Delia Matache traie?te o frumoasa poveste de dragoste cu afaceristul Razvan Munteanu.

Cei doi indragostiti isi doresc sa devina parinti, dar in prezent nu sunt pregatiti.

Artista a declarat pentru emisiunea Drept la tinta, difuzata la postul de televiziune Kanal D, ca momentan este implicata in prea multe proiecte si nu are timp pentru un copil. Se pare ca si rolul de jurat X Factor o incurca pe solista sa-si mareasca familia cu inca un membru.

Frumoasa blonda a recunoscut ca parintii o preseaza sa fac un copil, pentru ca vor sa devina cat mai repede bunici.

“Nu pot face un copil maine. Am un contract care nu-mi permite sa ma gandesc momentan la asta. Imi doresc sa devin mama, dar nu acum. Parintii mei ma tot indeamna sa fac un copil. E un stres pãrintesc, probabil ca o sa-l am si eu. Deocamdata nu sunt disperata. Nu vreau sa fac asta, in urmatoarele luni voi sta la o masa de jurati si nu cred ca e in regula, ar fi destul de greu si stresant. Daca ar ramane Rãzvan insarcinat, ar fi senzatie. Daca sotul meu ar ramane insarcinat, ar fi ideal. E bun si tolerant si sunt convinsa ca daca s-ar putea s-ar sacrifica” , a afirmat Delia Matache.

Delia Matache este una dintre cele mai longevive prezente in showbiz-ul romanesc. Pe scena muzicala a debutat in anul 1999 la doar 17 ani, atunci cand a intrat in trupa N D, unde a cantat pana in 2003.

 

No Comments

You must be logged in to post a comment.