September 25, 2023

Diferenta dintre curaj si tupeu Curajul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana si sa o intrebi: – Inca mai faci curat, sau tocmai te pregateai sa decolezi? Tupeul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, invaluit intr-un nor de parfum, cu urme de ruj pe haine, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana, si sa-i spui: – Nu te enerva, tu urmezi.

La bar Un pitic tot sarea in fata tejghelei unui bar si striga: – Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc!! dar nu reusea sa vada peste tejghea… Tot sare el asa degeaba pana cand se enerveaza ingrozitor si se duce in spatele barului. Acolo era alt pitic care sarea: – Cola sau Fanta? Cola sau Fanta?

La azil Un nebun îşi atenţiona un frate de-al său în curtea unui azil: – Vezi că ai o gaură în umbrelă! – Ştiu. Eu am făcut-o ca să văd cînd se opreşte ploaia.

Olteni De ce se uită oltenii pe deasupra ochelarilor? Ca să nu-i uzeze!

Talent – Iubitule, de ce alergi mereu la fereastră de cîte ori încep să cînt? – Ca să vadă vecinii că nu te bat.

Betivul Un betiv intra intr-un bar, se opreste in fata unui cuplu si ragaie. Tanarul, furios: – Cum indraznesti sa ragai inaintea prietenei mele? – Scuze nu stiam ca e randul ei! Un scotian Un scotian incercand sa monteze o antena TV pe acoperisul casei sale aluneca si cade in spatele casei. In cadere vede pe geamul bucatariei cum nevasta-sa numara boabele de fasole ce le punea in ciorba. – Opreste-te, striga el, jumatate ajung, eu mananc astazi la spital!…

No Comments

You must be logged in to post a comment.