July 25, 2021

Este o realitate! Asa cum iti cumperi un ceas aurit, mare, special ca sa iei ochii unei fete in club asa iti alegi si masina, nu pentru tine ci pentru a impresiona alte persoane. Si cu putin noroc tot tu vei fi beneficiarul final. Dar e chiar asa de importanta masina in ochii Ei?

Daca cei mai multi dintre noi isi cumpara masini in functie de nevoile practice precum un consum decent, confort, dotari, ca sa te simti bine mergand zilnic la serviciu sau in vacanta sunt destui cei care isi permit si isi cumpara masini numai cu gandul de a atrage femei.

Cam acum 3-4 ani parca se sparsese conducta cu Ferrari F430 si Murcielago, cand vedeai in Dorobant numai Porsche si CLS, iar pe Magheru dadeau ture numai cabriolete cu sigle AMG si M3. Si atunci era mai important sa ai masina “bengoasa” decat sa ai unde dormi… cred ca stie mai toata lumea cazuri clare in care unii stau la 2 camere dar cu un Gallardo la scara blocului sau cazuri de oameni cu Mertane de 80.000 de Euro luate pe credit si care stateau sau inca stau inghesuiti intr-o garsoniera cu pariniti, bunici, purcel si toate cele.

Un lucru este clar, romanii sunt snobi. Insa principala justificare a snobismului este in cazul barbatilor de a agata femei. Haideti sa o spunem pe aia dreapta, cand vrei sa agati o femeie indifierent cum o faci, nu te gandesti la casatorie si la copii cu ea, te gandesti la chestii mai superficiale si mai rapide. Iar tinta ta o reprezinta femeile care, culmea, raspund pozitiv la stimului vizuali stralucitori,trebuie sa fim realisti ca nu ne vom gasii viitoarea mireasa, mama copiilor nostri in vreun club de harfe din oras. Femeia care o sa-ti faca copii nu o vei agata cu masina.

Concluzia este clara, daca vrei sex cu domnisoare mai calitative masina este foarte importanta. Da, te ajuta la agatat si in multe cazuri face toata treaba in locul tau insa sa fie oare masina cel mai important accesoriu din dotarea ta de agatat?? Trebuie sa fim realisti si sa recunoastem ca de cele mai multe ori TUPEUL si ATITUDINEA conteaza cel mai mult!

No Comments

You must be logged in to post a comment.