August 15, 2018

DJ Optick a fost unul dintre favoritii editiei 2012 a premiilor Nights.ro, publicul creditandu-l la mai multe categorii. Optick este cotat printre primii 3 DJ-i din Romania (locul 2 dupa Raresh), iar track-urile sale au reusit sa acumuleze punctajul maxim.

Se spune ca un DJ bun este acela care intuieste asteptarile publicului, stie sa-si miste publicul fiind permanet conectat la acesta. Se pare ca Optick a reusit sa atinga toate aceste criterii, a acumulat suficiente puncte din partea celor care s-au implicat in procedura de votare acest punctaj plasandu-l in prima liga a DJ-ilor din Romania (locul 2).

In general este greu sa gasesti un echilibru perfect intre a fi un DJ grozav si un producator talentat, insa atunci cand echilibrul este atins inseamna ca te poti numi un artist total. Cea mai buna productie muzicala (electronica) din Romania si-a desemnat castigatorii – Optick marcheaza o dubla reusita cu: NTFO & Optick – From The Trenches. Cea mai buna piesa de club din 2011: NTFO & DJ Optick – Tremble.

La categoria “Cel mai bun set al unui DJ roman”, Optick a plecat acasa cu marele trofeu pentru set-ul de la Kudos Beach Mamaia, un back2back cu Adrian Eftimie. Probabil cel mai important premiu in cadrul galei Nights.ro a fost cel pentru “Cea mai buna emisiune radio de profil clubbing din Romania in 2011” si anume Next Level @ Vibe FM. Next Level este acel “detaliu” care face diferenta in muzica electronica de aici si de …pretudindeni.

No Comments

You must be logged in to post a comment.