October 27, 2021

Chris Brown a luat o decizie radicala cu privire la cariera sa muzicala. Cantaretul pare decis sa se retraga din industria care i-a adus celebritatea.
Anuntul neasteptat a fost facut prin intermediul paginii de Twitter a artistului. Brown a dezvaluit ca intentioneaza sa renunte definitiv la muzica si ca “X”, urmatorul lui album, va fi si ultimul.

Chris Brown are si o motivatie destul de puternica pentru care doreste sa se retraga din lumea muzicala. Vedeta afirma ca “a obosit sa fie faimos din cauza unei greseli”, referindu-se la iesirea violenta pe care a avut-o fata de Rihanna in 2009, pe cand avea 18 ani.
chris_brown
De atunci si pana in prezent, cantaretul a avut de infruntat in permanenta valuri de critici si acuzatii.

Mai mult, ghinionul se tine lant de tanarul artist. In luna mai a acestui an, Chris Brown a suferit un accident de masina in timp ce se indreptat spre Los Angeles. In urma cercetarilor facute de autoritati, se pare ca Brown a condus fara a avea un permis valid si, in plus, a parasit locul accidentului.

Este posibil ca acest ultim incident sa ii fi ajuns lui Chris Brown si sa il determine sa se retraga din lumina reflectoarelor.
chris_brown (1)
“X”, cel de-al saselea album din cariera muzicala a lui Chris Brown, va fi lansat pe 20 august.

No Comments

You must be logged in to post a comment.