September 25, 2023

     Asa cum era de asteptat, Justin Timberlake isi continua strategia de promovare a albumului “The 20/20 Experience” si lanseaza videoclipul single-ului “Mirrors”.

Se pare ca artisul isi doreste sa impresioneze cu fiecare nou material lansat, asa ca piesa “Mirrors”beneficiaza de unul dintre cele mai emotionante videoclipuri din cariera lui JT.

Videoclipul a fost regizat de Floria Sigismondi si este un elogiu adus bunicilor lui Justin Timberlake, William si Sadie, care au decedat in urma cu putina vreme. Daca privim cu atentie materialul video, putem afirma ca povestea transpusa in imagini este chiar a bunicilor lui Justin. Acestia au fost casatoriti timp de 63 de ani.Versurile se armonizeaza perfect cu imaginile, transformand videoclipul piesei “Mirrors” intr-un “short-film”memorabil si incarcat de emotie.

mirrors  Videoclipul prezinta intr-o maniera originala sentimentele puternice de iubire, dar si urcusurile si coborasurile prin care trece o relatie de-a lungul timpului. Mai mult, clipul evidentiaza perfect existenta unei legaturi profunde intre doua persoane care s-au iubit chiar daca acestea nu mai sunt impreuna (cel putin pentru un moment).

  Justin Timberlake demonstreaza ca nu doar productiile comerciale pot avea succes, ci si cele de suflet, care transmit un mesaj puternic si aduc un tribut celor care nu se mai afla printre noi.
 

 

 

 

No Comments

You must be logged in to post a comment.