December 4, 2021

Dupa ce “Gangnam Style”, videoclipul cantaretului sud-corean Psy, a devenit cel mai vizionat videoclip din istoria site-ului YouTube, cu peste 810 milioane de vizualizari azi a devenit primul clip din istorie care a strans 1 miliard de vizualizari.

Pana acum putin timp videoclipul piesei “Baby” interpretata de canadianul Justin Bieber era cea mai vizualizata. Insa sud coreanul PSY a reusit in doar cateva luni sa depaseasca cele 800 de milioane de vizualizari si devenea evident faptul ca va face istorie!

Lansat in luna iulie in Coreea de Sud si devenit extrem de popular in strainatate incepand din luna august, videoclipul rapperului asiatic in varsta de 34 de ani, in care acesta executa miscari inspirate din calarie si rodeo, a devenit celebru pe intreaga planeta.

Vineri seara imediat dupa ora 18:00 videoclipul piesei Gangnam Style a trecut pragul de 1 000 000 000 de vizualizari. Remarcabila e si perioda in care a reusit aceasta performanta: 5 luni!

Gangnam Style” are o medie de 7 milioane-10 milioane de vizualizari pe zi dupa cum spun cei de la YouTube.In ascensiunea lui fulminanta, “Gangnam Style” a depasit alte cateva videoclipuri celebre, precum “On the Floor” al cantaretei Jennifer Lopez si “Love the Way You Lie” al rapperului Eminem.

Psy, al carui nume real este Park Jae-Sang, este cu adevarat adulat in tara lui pentru succesul planetar al piesei sale si a fost decorat in luna noiembrie cu una dintre cele mai prestigioase recompense nationale, Ordinul Meritului Cultural Okgwan.

Pentru Coreea de Sud, cultura populara reprezinta o sursa potentiala de export, in conditiile in care aceasta tara “sufera” inca din cauza faptului ca produsele sale sunt umbrite de cele exportate de uriasii ei vecini, China si Japonia.

gangnam-style-a-devenit-videoclipul-de-pe-youtube-cu-cele-mai-multe-vizualizari_1

2 Comments

  • admin
    January 6, 2013

    lala

  • January 19, 2013

    Super fain 

You must be logged in to post a comment.