September 25, 2023

 

film

Doi dintre veteranii de la Hollywood – Ed Harris si David Duchovny – se intorc pe marile ecrane in thriller-ul de razboi “Phantom”.

Ed Harris este capitanul unui submarin, trimis de superiorii sai intr-o misiune strict-secreta, in timpul Razboiului Rece. Slujba sa este ingreunata nu doar de prezenta unui echipaj KGB, condus de David Duchovny, ci si de o serie de convulsii care ii afecteaza judecata.

Granita dintre realitate si imaginatie devine tot mai fina, iar capitanul afla curand ca participa la o operatiune… imposibila. Pentru Ed Harris si David Duchovny, experienta filmarii intr-un submarin a fost un vis implinit.

Ed Harris, actor: “A fost grozav ca am putut filma intr-un submarin adevarat. Ne-a ajutat sa spunem povestea intr-un mod cat mai realist.”

David Duchovny, actor: “Nu cred ca iti schimbi starea de spirit in mod constient. Cred ca mai degraba te influenteaza locul respectiv, faptul ca esti inchis intr-un spatiu atat de mic cu ceilalti actori.”

Pentru cei doi actori principali, pelicula a reprezentat o ocazie de a trai conflictul istoric de cealalta parte a baricadei.

Ed Harris, actor: “Este interesant pentru ca, in timp ce americanii faceau o multime de teste, rusii, care aveau mult mai multi oameni, trimiteau sute de militari, chiar daca acestia nu erau pregatiti pentru asa ceva.”

No Comments

You must be logged in to post a comment.