May 20, 2022

mondene

A cunoscut-o la New York si nu s-a despartit de ea o noapte intreaga. N-a indraznit insa nici macar sa o sarute.  La trei zile de la prima intalnire, a trecut oceanul de dorul ei.

Asa a inceput povestea de dragoste dintre actorul Gerard Butler si Madalina Ghenea. Spusa chiar de el in cel mai recent interviu. 

“Este uimitoare! Sunt foarte norocos! Este o fata minunata!” spune celebrul actor despre  Madalina Ghenea. Frumoasa, tanara si mai ales sexy, romanca a reusit in 10 noua luni o performanta demna de toate laudele. L-a transformat pe Gerard Butler din cuceritorul Hollywoodului intr-un barbat indragostit lulea. Scotianul de 43 de ani a vorbit, in premiera, despre prima lui intalnire cu frumoasa romanca. Nu s-a temut sa recunoasca ca a fost cucerit la prima vedere.

“Da, am intalnit o fata minunata! Am intalnit-o aici, in New York. Am iesit si am stat o noapte intreaga, nici macar nu ne-am sarutat. Apoi a  probat colectia mea de palarii si i-am spus: “Voi veni in Milano sa te vizitez. Si 3 zile mai tarziu eram la usa ei.”

Cu un zambet sarmant in coltul gurii, actorul a intrat imediat in jocul reporterului. A refuzat insa, elegant, orice comentariu despre apropiata nunta speculata in presa inca de luna trecuta.

Madalina si Gerard s-au cunoscut in primavara anului trecut, dar si-au facut publica relatia abia spre sfarsitul anului. De atunci aproape ca nu a existat eveniment public la care sa nu participe impreuna.

Model si actrita la inceput de drum, frumoasa romanca a intrat in atentia presei cu aproape doi ani in urma dupa ce a fost surprinsa in compania unui alt actor celebru, Leonardo DiCaprio.

No Comments

You must be logged in to post a comment.