May 20, 2022

“Fast & Furious 7” va fi lansat in 3 aprilie 2015, iar fanii lui Paul Walker, decedat anul trecut intr-un accident de masina, isi pot vedea idolul. Cum a fost posibil din moment ce filmarile nu erau incheiate la momentul mortii actorului?

Conform ContactMusic, s-a recurs la nu mai putin de 4 dubluri pentru corp, iar in scenele finale chipul actorului va fi generat pe calculator.

“Au angajat patru actori cu corp similar lui Paul, acestia fiind folositi la cadrele in miscare”, a explicat o sursa pentru New York Daily News. “Chipul lui Paul si vocea vor fi recreate pe calculator”, a mai spus aceasta. Fast & Furious 7

Potrivit lui Vin Diesel, care joaca si el in aceasta franciza, s-au facut eforturi fantastice ca “Fast & Furious 7” sa fie cea mai buna pelicula din serie.

Paul Walker, in varsta de 40 de ani, a murit in noiembrie 2013, cand se intorcea de la un eveniment caritabil din Valencia, California.

Raport final in cazul mortii lui Paul Walker: Dezvaluiri despre masina in care se afla actorul

Vehiculul Porsche GT, in care era pasager, s-a lovit de un stalp si de un copac, dupa ce soferul, care ii era prieten, a pierdut controlul automobilului. De atunci au existat fel si fel de scenarii privitoare la viitorul peliculei ramase fara un actor de baza, vehiculandu-se, la un moment dat, si anularea acestui proiect

Din pacate, mai avem de asteptat pana cand o sa vedem Fast & Furious 7 pe marile ecrane, acesta avand debutul cinematografic abia pe 3 aprilie 2015.

Pana atunci hai sa ne delectam cu Trailer-ul 🙂


Fast & Furious 7 – Official Trailer

Comments are closed.