April 19, 2021

picitu ( ex simplu ) ft Kaira - Ale Cui?

picitu ( ex simplu ) ft Kaira – Ale Cui?

Din pacate pentru moment cel putin, baietii de la SIMPLU s-au reunit doar pentru filmările videocilpului piesei de debut a lui Piticu.

Foștii colegi din trupa Simplu și numeroși artiști din lumea muzicală i-au fost alături în această nouă provocare pe care Piticu, artist Mango Records, a ales-o:  proiectul solo.

Piesa, compusă de HaHaHa Production, este un featuring cu Kaira (interpreta melodiei  Besame,  lansata tot de Mango Records si produsa de baietii de la Kazibo, iar videoclipul poartă semnătura regizorului Anthony Icuagu. Vestimentația si stylingul au fost oferite de Concepto – sub îndrumarea Anei Paszkany, iar make up-ul Kairei a fost realizat de soția lui Alex Pelin, Romelia Pelin.
Alături de Smiley, CRBL, Omu’ Negru și Francezu’, în videoclip apar și Karerina (artistă din Rusia a casei de discuri Mango, care va lansa și ea în perioada următoare primul său single, produs tot de HaHaHa Production), Saya, Eila artiste ce fac parte din gasca Kazibo ( Ovi Baciu si Alex Pelin ) iar in curand asteptam si o reunire Simplu pentru un nou proiect muzical

Piticu’ (ex Simplu ) feat Kaira – Ale Cui ?

Comments are closed.