May 20, 2022

Asa cum s-a intamplat si in ultimii 3 ani, eMag aduce un ghid de supravietuire, cu 2 zile inainte de Black Friday.

Ne transmite cateva recomandari pentru a profita la maxim de ofertele Black Friday.

aici gasiti Ghid de Supravietuire eMag Black Friday

La fel ca si anul trecut, factura si garantia aferente comenzii (cu exceptia comenzilor eMag Marketplace) vor fi emise exclusiv in format electronic si vor fi livrate pe adresa de email din comanda. Acestea vor putea fi accesate din contul eMag al fiecarui utilizator. Este timpul (daca inca nu ati facut asta) sa vizitati toate categoriile de produse de pe site-ul eMag si sa va alegeti produsele pe care le-ati dori.

Pe 21 noiembrie, probabil in jur de ora 6:00 (cel putin asa a fost anul trecut) se va da startul cumparaturilor de Black Friday.

Produsele vor fi livrate in termen de aprox. 6 zile!! Black Friday 2014 Anul acesta, categoriile care vor contine super oferte de Black Friday s-au marit: telefoane mobile, tablete, laptopuri, periferice, desktop PC, componente PC, imprimante si scannere, gaming, televizoare, audio Hi-Fi, mediaplayere, videoproiectoare, playere si boxe portabile, casti audio, aparate foto, aparate frigorifice, aragazuri, incorporabile, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, cuptoare cu microunde, expressoare, mixere, carti, filme, cosmetice, parfumuri, epilatoare si ondulatoare, anvelope si jante, navigatie, bricolaj, gradinarit, saltele, mobila, pet shop, scutece, carucioare, jucarii. Va asteptam aici in data de 21 Noiembrie si in zilele ce vor urma, pana pe 1 decembrie, pentru a afla ce produse au cel mai mare discount. Vezi aici care sunt toate magazinele participante la Black Friday 2014.


Black Friday 2014
Vezi care au fost o parte din magazinele participante de anul trecut

Comments are closed.