December 4, 2021

mandingaAsa cum a promis in timpul duelului de la “Dansez pentru tine”, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, si-a tinut promisiunea si azi lanseaza o piesa noua. Promisiunea ei s-a regasit in noua piesa a lui Glance, “Cinema”, piesa produsa de Kazibo Music.

Glance si-a pus vocea pe mai multe piese in ultimii ani insa doua dintre ele au ajuns hituri uriase in ultimele 12 luni: Ecou cu Elena Gheorghe si si Trumpet Lights cu Ami. Recent l-am auzit si alaturi de artista Roton Jessica D pe “Get Down”.

Cinema e o piesa cu o poveste in care cred ca ne regasim cu totii, o piesa sensibila pe care simti nevoia sa o asculti pe repeat, cel putin noua asa ni se intampla . Glance e un artist super talentat, are un vibe aparte, este original si atunci proiectul nostru a iesit pe masura. Sper sa va placa si sa o cantam cat de curand impreuna, in concerte“, a declarat Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

Cu sprijinul Kazibo Music am lansat foarte multe piese in ultimul an si am cautat in permanenta o piesa, The One! Cinema este acel single, o piesa de dragoste cu un mesaj intens, o situatie in care ne putem regasi cu totii la un moment dat. Ne-am dorit o voce care sa dea sensibilitate si emotie refrenului, iar Elena Ionescu a reusit perfect. Speram sa va placa cel putin la fel de mult cat ne place si noua”, a declarat Glance.

Glance si Mandinga – Cinema:

Comments are closed.