April 20, 2021

Grasu XXL si Ami lanseaza in premiera  videoclipul “Deja Vu” in timp ce single-ul ocupa pentru a doua saptamana la rand prima pozitie in topul celor mai difuzate piese din Romania.

ami

Grasu XXL si Ami lanseaza un videoclip inedit, pentru piesa “Deja Vu”, single care a devenit rapid hit si se bucura de un mare succes: la mai putin de o luna de la lansare, melodia a inregistrat peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube!

Clipul a fost regizat de Spike (Evil Twin Studio), cu participarea a doi dintre cei mai apreciati dansatori din Romania: Dragos Cristian Istvan Rosu si Luiza Comsa, cunoscuti de la emisiunea “Dansez pentru Tine” si de la scoala de dans Moty Dance Studio.

In videoclip ii veti vedea, pe langa cei doi dansatori, si pe Grasu XXL si Ami, care isi vor interpreta fiecare rolul asumat in versuri.
uiza si Istvan prezinta prin intermediul miscarilor sublime de dans contemportan toate sentimentele exprimate de piesa “Deja vu”: pasiune, ura, gelozie, resemnare si iertare, iar dansul celor doi este completat de o serie de inovatii grafice spectaculoase care vin in completarea povestii din videoclip.

“Deja Vu” este o coproductie MediaPro Music si MusicExpertCompany si beneficiaza si de un material “behind the scenes”, realizat de “Syndicate of Party”, una dintre cele mai exclusiviste emisiuni clubbing din Romania.

Grasu XXL feat Ami – Deja vu (premiera videoclip) :

Comments are closed.