July 25, 2021

Grasu-XXL-feat-Mita-Tare-Frate-Foarte-tare-frate

Din seria melodiilor lansate de labelul “Okapi Sound”, Grasu XXL ne prezinta cel mai recent single al sau “Tare frate”, realizat in colaborare cu Mitza.

Videoclipul apare la noua luni de la lansarea piesei in mediul online, unde a strans aproape 10 milioane de vizualizari. “Tare frate” este penultimul single anuntat inainte de lansarea albumului cu numarul trei din cariera muzicala a lui Grasu. Intitulat “UNU”, discul a fost produs de Mitza in studiourile “Okapi Sound”.

Filmarile videoclipului s-au desfasurat in sudioul Video Link si au durat doua zile. De regie s-a ocupat Spike, iar tehnica de filmare folosita a fost cea de video mapping.

Daca te intrebi de ce Grasu XXL a lansat atat de tarziu acest nou videoclip, iti reamintim ca artistul a trecut prin momente dificile in ultima vreme. In urma cu doua luni, Grasu XXL a suferit un accident si a avut nevoie de timp pentru a se recupera atat fizic, cat si psihic.

Acum ca lucrurile s-au rezolvat, te invitam sa vezi clipul “Tare frate” si sa ne spui care este parerea ta. A meritat asteptarea?

 

 

Comments are closed.