December 4, 2021

“E cea mai interesanta caracteristica a noului iPhone 6”, glumesc utilizatorii nemultumiti de lipsa de rezistenta a noilor smartphone-uri Apple

In ultimele zile, cei care au avut norocul sa puna mana pe noul iPhone 6 si-au dat seama ca trebuie sa aiba mare grija cu el, mai ales daca au ales modelul iPhone 6 Plus. Noile smartphone-uri Apple se indoaie foarte usor in buzunar. Abia aparut in Romania, telefonul ar putea sa le puna aceleasi probleme si utilizatorilor de la noi.

E doar ultima nemultumire adaugata la valul de plangeri ale fanilor Apple, legate atat de telefoanele propriu-zice cat si de sistemul de operare iOS 8, care a fost deja instalat pe aproape jumatate din device-urile compatibile.. Problema sta in carcasa din aluminiu a iPhone 6. Aceasta se deformeaza usor, desi ar trebui sa reziste foarte bine. Unii dintre cei au cumparat iPhone-ul 6 s-au trezit cu el indoit dupa doar cateva ore in care l-au tinut in buzunarul din fata al pantalonilor.

Intre timp, pe Youtube au aparut si primele teste de maleabilitate.

Iar concluzia e dezamagitoare: ai toate sansele sa te trezesti ca-ti scoti din buzunar noul iPhone 6 Plus indoit.

Cei care au facut testul ca nu e normal ca un telefon mai mare sa aiba astfel de probleme, dar maleabilitatea exagerata a lui iPhone 6 Plus va genera un val de plangeri. Cei care au patit asta si-au adunat nemultumirile pe Twitter, sub hashtag-ul #BendGate. Imediat, au aparut si primele glume. iphone 6 se-indoaie-in-buzunar Deocamdata, nu e clar daca problema deformarii in conditii normale de utilizare e sau nu acoperita de garantie. Cert e ca, daca deformarea nu e acoperita de garantie, utilizatorii trebuie sa plateasca sume uriase pentru reparatie. Asta, pe langa faptul ca noile iPhone nu sunt rezistente la socuri, cu exceptia cazulrilor in care sunt protejate de o carcasa buna. Exista insa si o veste buna. Noile device-uri Apple sunt destul de usor de reparat, conform celor de la iFixIt.

Ca totul sa fie corect, baietii de la Unobx Therapy au supus si unSamsung Galaxy Note 3 aceluiasi test. Iar flagship-ul coreenilor pare sa reziste mult mai bine decat iPhone 6 Plus.

Sursa: www.yoda.ro

Comments are closed.