April 19, 2021

Katy Perry vine cu un clip de epoca pentru cel mai nou single al sau, Unconditionally.  O sala de bal, barbati in uniforma si chiar un accident de masina sunt ingredientele unui videoclip glamour din partea cantaretei americane.

katy perry 1

Despre acest clip, Katy Perry, a spus ca a vrut sa se duca intr-o alta directie, una in care sa includa cadre frumoase, glamour si frumusete, fara o poveste in adevaratul sens al cuvantului. Cantareata este, totusi, lovita de o masina in Unconditionally, o metafora pentru acel moment in care te indragostesti.

Unconditionally este cel de-al doilea single lansa de Katy Perry de pe albumul Prism, material ce s-a descurcat destul de bine in vanzari, ajungand pe prima pozitie in Billboard 200. Cantareata a dat lovitura cu primul single, Roar, o piesa cu un refren cathcy, un clip amuzant si un mesaj pozitiv, care a prins foarte repede si a urcat-o pe primele locuri in clasamentul Billboard.

Katy Perry are de atins un record personal, dupa ce a reusit sa il ajunga din urma pe Michael Jackson la numarul de piese care au ajuns pe prima pozitie, extrase de pe acelasi disc. Succesul de care s-a bucurat cu Teenage Dream si apoi The Complete Confection i-a adus un numar urias in vanzari, iar pana acum nu sta deloc prost, Roar fiind una dintre cele mai bine vandute trackuri ale anului 2013.

Katy Perry – Unconditionally (videoclip) :

Comments are closed.