September 25, 2023

Conducerea Liceului “Ion Neculce” din Targu Frumos, judetul Iasi, a declansat o ancheta interna dupa ce doi elevi de clasa a IX-a de la unitatea de invatamant au fost filmati in timp ce intretineau relatii sexuale in toaleta scolii.

61252998Un filmulet cu doi elevi de clasa a IX-a de la Liceul “Ion Neculce” din Targu Frumos care intretin relatii sexuale in toaleta scolii a fost postat pe internet.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi, Sabina Manea, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca liceul la care cei doi elevi invata a declansat o ancheta in acest caz.

“Nici nu stim daca incidentul s-a petrecut acolo sau nu, in primul rand se va analiza aceasta chestiune. La nivelul scolii s-a declansat o ancheta care se afla in derulare. Daca s-a intamplat asa ceva este foarte grav si vor fi luate masurile de rigoare”, a afirmat Sabina Manea.

Directorul Liceului “Ion Neculce”, Emilia Talpalaru, a spus ca incidentul a avut loc vineri dupa-amiaza, iar conducerea scolii a fost anuntata despre acest caz de paznicul unitatii de invatamant.

“Este un incident neplacut. Am audiat copiii, au fost anuntate familiile, iar in functie de rezultatul anchetei vom stabili ce masuri vom aplica”, a spus Emilia Talpalaru.

Ea a precizat ca cei doi elevi nu au rezultate bune la invatatura, mentionand ca nu stie deocamdata cine a filmat imaginile care au fost postate pe internet.

Directorul liceului a spus ca nu au mai existat astfel de incidente in unitatea de invatamant.

No Comments

You must be logged in to post a comment.