July 30, 2021

Fotomodelul Bianca Jurca este personajul principal al videoclipului piesei „Dalinda”, filmat recent la Constanța. Filmările au durat peste 16 ore. În videoclip, Bianca este o tânără atrăgătoare de care se îndrăgostește Alex Mica. Povestea de dragoste dintre cei doi atinge cote maxime, punând în valoare calitățile de seducătoare ale fotomodelului. Videoclipul a fost lansat astazi si este primul în care apare Bianca Jurca. Frumoasa timișoreancă spune că a avut parte de o experiență foarte plăcută, mai ales că a lucrat cu o echipă de adevărați profesioniști, iar Alex Mica este un băiat extraordinar. Bianca s-a ales și cu o poreclă, pentru că toată lumea o strigă acum… Dalinda. Ea rămâne în continuare iubita motociclistului Cătălin Cazacu, care de curând a făcut publică relația lor, anunțată în premieră, acum o lună, de deBanat.ro.

 

In mod sigur veti observa prezenta saxofonului in aceasta piesa, saxofon ce poarta semnatura  Mr Saxo Beat si care da un “gust” placut atat melodiei cat si videoclipului.

Lui Mr. Saxo Beat ii dorim sa aiba mult succes si cu aceasta piesa, cel putin cat a avut si in colaborarea cu Alexandra Stan.

Alex Mica, considerat de multi ca fiind noua revelatie a muzicii dance din Romania, isi face debutul pe 23.11.2011 cu primul single solo intitulat “Dalinda”, piesa compusa de interpret si produsa impreuna cu Dony si The Kid. Printre colaborarile sale se numara piese precum Doamna si Vagabontul (feat. Puya in 2009), Senorita (cu Allexinno & Starchild in 2011, refrenul fiind compus si interpretat de Alex Mica), Mi corazon (feat.Dj Fabio Da Lera, piesa compusa tot de Alex Mica), Save Save (feat. Shaka Muv & Randi) si Maria Maria (feat. Like Chocolate in februarie 2012).

Lanseaza de curand o noua piesa, cadou pentru luna martie, intitulata Deep in love (produced by 1AM) si lanseaza primul videoclip, astazi 8 martie 2012, al piesei “Dalinda”. Tot astazi a fost lansat si site-ul oficial  AlexMica.com

Veti fi martorii unei incitante povesti de iubire dintre Bianca Jurca si Alex Mica. Le uram tuturor ce au lucrat la aceasta piesa mult succes iar voua vizionare placuta!

No Comments

You must be logged in to post a comment.