July 30, 2021

Publicul LIBERTY PARADE a avut parte de un show pe cinste, pentru acest eveniment la care s-a inregistrat o prezenta extraodinara, peste 70.00 de participanti conform estimarilor fortelor de ordine, organizatorii pregatind 300.000 de megawatti de sunet si lumini! Evenimentul a fost transmis live video pe Music Channel si audio pe Radio 21.

Fanii Liberty Parade au dat startul celei mai mari manifestari dance in aer liber, sambata, 28 iulie 2012 la Olimp. Cele 3 camioane in care au mixat Cristi Stanciu, Doi Deejay, DJ Dark, Shidance, Paul Damixie, Green Noise & Pillman, Cristian Kruger, Mose N si DJ Razz s-au umplut pana la refuz de clubberi veniti din toate zonele tarii.

Tinerilor din camioane li s-au alaturat mii de petrecareti cu masini, biciclete sau pe jos alcatuind o coloana de sute de metri. Acestia au dansat pe intregul traseu, prin staţiuni pana la plaja dintre Venus si Saturn.

“Multumesc Liberty Parade! Multumesc Romania! Ati fost senzationali!”, acestea au fost cuvintele lui ROGER SANCHEZ, invitatul special al LIBERTY PARADE 2012.

Dupa 16 ore de seturi de exceptie, intampinate cu sufletele deschise de un public vibrant si energic, intr-o atmosfera incredibila, Liberty parade a demonstrat, in al 11-lea an de existenta ca reprezinta cu adevarat un standard de performanta muzicala in zona electro ce va fi greu de depasit.

No Comments

You must be logged in to post a comment.