September 25, 2023

loredana_0080

Asteptarea a luat sfarsit pentru cei care asteptau noul single Loredana ft. Cornel Ilie – “Nu stiu cine esti”, ce a avut premiera saptamana trecuta la radio.

Piesa a fost lansata astazi, impreuna cu videoclipul oficial, in care Loredana isi dezvaluie noul look.

Noul videoclip a fost filmat intr-un restaurant din Centrul Vechi, in regia lui Laurentiu Rusesc. Filmarile s-au desfasurat pe durata unei zile, iar Loredana a purtat trei tinute spectaculoase, avand totodata si trei coafuri, printre care si o peruca blonda, cu parul scurt. “Imi place sa-mi fac fanii sa traiasca la maxim orice intalnire cu mine”, a explicat Lori.

Povestea clipului este una amuzanta si fresh: pe scurt, 12 barbati, printre care si Cornel Ilie, incearca sa-i cucereasca inima Loredanei. “Clipul vorbeste despre modul in care incercam sa gasim dragostea intr-o epoca atat de trepidanta, a vitezei si a Internetului”, a spus Loredana.

“La filmarile clipului am retrait putin perioada liceului, cand se intampla sa am si intalniri pe nevazute si cand trebuia sa convingi repede o fata de care-ti placea sa aiba rabdare sa te cunoasca. Asa ca nu doar o gramada de tineri se vor regasi in povestea clipului, dar si cei din generatia mea. M-am distrat, n-am simtit deloc cum a trecut toata ziua de filmari”, a spus Cornel Ilie.

Piesa este compusa de Loredana, Cornel si Gabriel Maga si va putea fi ascultata live pe 23 noiembrie, la concertul Loredanei de la Sala Palatului. Pana atunci, Loredana si Cornel Ilie fac echipa la Vocea Romaniei, unde solistul trupei Vunk ii este co-antrenor.

Loredana feat Cornel Ilie – Nu stiu cine esti (videoclip)

Comments are closed.