December 4, 2021

Creatoarea de moda Lorena Sarbu, originara din Romania, si-a prezentat,  o colectie de rochii la New York Fashion Week, prezenta care o inscrie in circuitul mondial al modei.

“Sunt pentru prima data la Lincoln Center si sunt asa de emotionata, am primit atat de mult suport, nici nu-mi venea sa cred cand mi-am vazut inscris numele aici”, a declarat creatoarea de moda pentru Mediafax.

Originara din Timisoara, Lorena Sarbu a parasit Romania la sfarsitul anilor 90 si a studiat designul vestimentar la Chicago si Los Angeles. A intrat in industria modei deschizandu-si un magazin de moda, iar ulterior a inceput sa creeze si sa-si promoveze propria linie. Ascensiunea sa a inceput odata cu achizitionarea primei sale linii de rochii . In anul 2010, si-a deschis propriul showroom la New York, avand in acelasi timp o prezenta la Los Angeles, iar rochiile sale au ajuns sa fie cautate de vedete si personalitati din lumea mondena. Cel mai recent, la gala Globurilor de Aur, una din rochiile sale a fost purtata pe covorul rosu de actrita Kelly MacDonald.

Creatoarea de moda a declarat ca doreste sa se extinda si in alte domenii ale modei si sa-si dezvolte prezenta si in Romania. “Nu sunt atat de cunoscuta in Romania, dar cred ca acesta este urmatorul pas pe lista da obiective personale, sa fiu recunoscuta si in Bucuresti.”, a mai spus Lorena Sarbu.lorena sirbu

Comments are closed.