July 25, 2021

Maximilian, Grasu XXL și Guess Who lansează videoclipul „Au, Mă Frige!” (Remix)!

Okapi Sound prezintă videoclipul remix-ului „Au, Mă Frige!” pe pagina de Facebook Maximilian și pe contul oficial de YouTube Okapi Sound. Piesa este extrasă de pe mixtape-ul „OkapiTati”, material care va putea fi ascultat în toamna acestui an.

La mai puțin de o lună după lansarea videoclipului „Bat Câmpii”, Maximilian revine cu un nou videoclip, de data aceasta alături de bunii săi prieteni Grasu XXL și Guess Who și de toată gașca Okapi Sound.

Maximilian-au-ma-frige Melodia pe care v-o prezentăm astăzi se numește „Au, Mă Frige!” și este o piesă în ton cu vremea călduroasă și atmosfera încinsă ce stăpânește întreaga țară în această perioadă. Videoclipul, regizat de Sergiu „Sega – Segarcea” Nicula, îi înfățișează pe cei trei protagoniști alături de toți membrii și prietenii Okapi Sound, așa cum nu ați avut ocazia până acum să îi vedeți: la drum, în concerte și în studioul Okapi Sound, înregistrând sau, pur și simplu, bucurându-se de momentele unice pe care o astfel de atmosferă de familie și unitate le generează. Apărută pe albumul „Maxim, Am Spus!!!”, în toamna anului 2013, într-o variantă alături de Grasu XXL, melodia beneficiază de intervenția și aportul lui Guess Who, aport care îmbogățește întreaga experiență. Remix-ul va putea fi regăsit pe mixtape-ul Okapi Sound, intitulat „OkapiTati”, material programat să apară în toamna acestui an.

Fiți cu ochii pe paginile de Facebook Maximilian și Okapi Sound, vor urma multe surprize!

Maximilian – Au, Ma Frige! (Remix) cu Grasu XXL & Guess Who

Comments are closed.