September 25, 2023

CE SE INTAMPLA CU CELE 50.000 DE BILETE CUMPARATE DE ROMANI?!

FRF a anuntat pe site-ul oficial ca meciul amical cu Argentina a fost ANULAT si ca pe 10 august nu va mai exista un amical pentru Romania. Cu toate ca pana si Messi a pus presiune pe federatia argentiniana ca sa se dispute acest meci, sefii nationalei sud-americane au refuzat ferm orice deplasare in Romania. FRF anunta ca va depune plangere la FIFA impotriva Argentinei si isi cere scuze platitorilor de bilete. Acestia pot sa intre la meciul cu Franta cu tichetele achitate, sau sa isi recupereze fiecare leu platit, inclusiv si taxele.

COMUNICAT FRF:
Inaugurarea National Arena din Bucuresti este un eveniment de anvergura, caruia Federatia Romana de Fotbal i-a acordat de la bun inceput fireasca maxima importanta. Vorbim despre un moment dedicat nu numai fotbalului romanesc, ci, inainte de toate, suporterilor, care, logic, merita un joc inaugural contra exponentilor elitei fotbalistice mondiale. Argentina sau Brazilia au fost variantele studiate de noi, alegerea finala vizand echipa celui mai bun jucator al lumii, Lionel Messi, care, alaturi de alte super-staruri aflate in voga, precum Tevez, Higuain, Mascherano si nu numai, ar fi incantat privirile celor ce ar fi ales sa fie martorii evenimentului stabilit, prin contract, pentru data de 10 august 2011, data oficiala FIFA.
Oamenii care au cumparat biletele mentionate vor avea doua opțiuni: fie le vor pastra pentru jocul Romania – Franta, din cadrul preliminariilor EURO 2012 (6 septembrie a.c., de la ora 21.30), fie le vor returna si vor primi in intregime banii cheltuiti pentru achiziționarea lor, incluse fiind și taxele. FRF isi asuma responsabilitatea rezolvarii chestiunii, astfel incat cumparatorii de bilete sa nu fie pagubiti financiar cu nici macar un leu.

No Comments

You must be logged in to post a comment.