July 30, 2021

Toshiba se pregateste sa lanseze o mega tableta cu ecran de 13.3 inch!

Toshiba Excite 13 este de aproape doua ori mai mare decat o tableta de 7 inch si eclipseaza fara probleme orice versiune iPad gandita pana acum in laboratoarele Apple. Ideea crearii unei astfel de tablete a venit dupa evaluarea rezultatelor unui studiu, din care Toshiba a aflat ca majoritatea utilizatorilor nu-si iau tableta cu ei atunci cand pleaca de acasa. Pentru acestia prezenta unui ecran mai mare si cu rezoluţie superioara ar putea fi mai importante decat eventualele compromisuri facute la capitolul portabilitate.

Toshiba a echipat tableta Excite 13 cu un ecran HD iluminat cu tehnologie LED, potrivit pentru filme de cinema cu format 16:9. Rezoluţia 1600×900 pixeli s-ar putea dovedii de folos si pentru fanii retelelor de socializare si web browsing, cei 100 de pixeli in plus castigati pe verticala usurand mult vizionarea paginilor in mod portret.

Tableta este echipata cu difuzoare stereo, slot pentru card de memorie, o camera foto de 5 MP, respectiv camera frontala cu rezolutie de 2 MP pentru apeluri video. Alaturi de tableta cu ecran de 13.3 inch, Toshiba mai ofera si modelul Excite 7.7, respectiv Excite 10.

Toshiba Excite 13 si Excite 7.7 vor fi lansate in data de 10 iunie, incadrate la preturi de 650, respectiv 500 dolari, pe cand Toshiba Excite 10 este asteptata in magazine incepand cu data de 6 Mai la un pret recomandat de 450 $.

No Comments

You must be logged in to post a comment.