December 4, 2021

Mihai Bendeac a frant inima multor domnisoare prin anuntul pe care l-a facut recent. Actorul a tinut sa le spuna fanilor de pe Facebook ca urmeaza sa se casatoreasca.

Mai in gluma, mai in serios, Mihai Bendeac se insoara cu Miruna Manescu, care este si colega lui de platou. Actorul va fi barbat insurat insa doar pentru o saptamana, caci vrea ca experienta sa fie una de scurta durata.

“Intr-o pauza de filmare, acum cateva zile, in joaca, am facut o cerere in casatorie unei colege de platou. Raspunsul a fost ”Da”. Lucrurile s-ar fi oprit acolo daca domnisoara in cauza nu mi-ar fi spus: ”Oricum, cine te crede pe tine?..” Apoi, am spus: ”Nu ma face sa-mi pun ambitia! Ce? Crezi ca nu pot?” Ea: ”Eh, hai s-o vedem si p-asta!” Fratilor, pana la urma ce am de pierdut? Si-asa n-o sa fiu insurat vreodata. Uite, ma gandesc foarte serios sa ma casatoresc pentru fix o saptamana. Cu contract prenuptial. Sa zic si eu la batranete ca am facut-o si p-asta. Viata e facuta din momente de nebunie, nu? Si, in afara de asta, mi-am dat cuvantul. 😀 Ce ziceti? 🙂

PS – Da, domnisoara din fotografie este cea indeajuns de dementa incat sa faca asta cu unul ca mine :)))“, a scris actorul ep reteaua de socializare.

61312903

Nu este pentru prima data cand Mihai Bendeac face o cerere de casatorie. Chiar in concursul de talente in care este jurat a cerut-o de nevasta pe una dintre participante.

Comments are closed.