November 22, 2019

Giulia a lansat videoclipul piesei “Vorbe Goale” piesa ce marcheaza relansarea ei ca artist solo.

Cantareata a filmat videoclipul insarcinata in luna a 9-a si a optat pentru un look cat se poate de natural, rezultatul fiind un videoclip curat si total diferit fata de materialele lansate pana in prezent, lucru pe care il apreciem. Videoclipul a fost regizat de catre Gabriel Huiban care in acelasi timp este si producator muzical dar si managerul Giuliei. Locatia in care s-au desfasurat cele 2 zile de filmari a fost chiar studioul Gala Records casa de discuri a artistei.

Versiunea originala a piesei s-a bucurat de succes inca de la momentul lansarii dar artista a decis ca videoclipul sa beneficieze de versiunea lenta denumita de catre fanii Giuliei balada Vorbe Goale.

Single-ul Vorbe Goale a fost lansat la finalul anului trecut si s-a bucurat de succes atat in tara dar si peste hotare. Artista a ajuns din nou in varful clasamentelor si de data aceasta are de gand sa lanseze si versiunea in limba engleza pentru piata internationala. Artista pregateste pentru fanii de pe Facebook un concert unplugged.

Mai jos puteti viziona videoclipul piesei, enjoy!

No Comments

You must be logged in to post a comment.