September 25, 2023

Nokia 3310 revine in forta! Chiar daca a trecut o perioada foarte lunga de timp de cand nu am mai auzit de celebrul telefon, acesta revine in forta sa isi demonstreze potentialul.

Pusi sa aleaga intre un Nokia 3310 si un iPhone 4S, cei mai multi ar dori telefonul de la Apple. Ar face o mare greseala deoarece s-ar pacali din toate punctele de vedere, Nokia 3310 il bate la toate caracteristicile! Iata cateva argumente:

1. Design-ul celor de la Nokia este mai simplu dar mai elegant decat al celor de la Apple. Zambetul de pe fata carcasei telefonului finlandez este mult mai prietenos, pe cand aspectul iPhone nu are nimic interesant, telefonul este doar un dreptunghi fara personalitate.

2. Nokia 3310 este disponibil pe albastru, rosu, galben si gri, pe cand adversarul lui doar pe alb si negru.

3. Daca ne uitam la capitolul baterie ne pare rau pentru fanii Apple dar 3310 castiga din nou, deoarece poate sta in standby pana la o luna, iar folosit rezista o saptamana. Amaratul 4S nu rezista nici macar o zi folosit, iar in standby poate sta pana la 3 zile.

4. Nokia iese invingator si la durabilitate fiindca este mult mai rezistent. Daca am scapa pe jos iPhone-ul de la un metru s-ar sparge imediat. In schimb daca trantim pe jos un 3310 se sparge podeaua.

5. Ecranul celor de la Apple nu este chiar asa de bun, deoarece tehnologia lor Retina® nu bate tehnologia adversarului, cea Super Verde-Negru®.

6. Privind si tastele telefoanelor, 3310 iese castigator din nou, butoanele bat oricand touchscreen-ul.

7. Si la pret este clar cine e a invins. Apple iPhone 4S se gaseste in magazine incepand de la 2499 lei, iar Nokia 3310 se gaseste la uimitorul pret de 30-40 lei fara abonament.

8. 3310 mai are un avantaj: nu trebuie sa iti bati capul ca nu mai ai spatiu pentru melodii, filme, poze etc.

Acum ca v-am aratat aceste comparatii credem ca veti renunta la iPhone 4S pentru 3310.

One Comment

  • April 6, 2012

    Mie unu nu imi place iphone… mi se pare mult mai usor si accesibil un nokia , lg , samsung pe android decat acel iphone…

You must be logged in to post a comment.