July 30, 2021

Noua modalitate de plata a rovignetei prin SMS va fi disponibila in curand in Romania! Nu este o gluma dar mai avem de asteptat. Cert este ca cei de la Compania de Drumuri au nevoie disperata de bani, nu se stie pentru ce deoarece starea lor este la fel de proasta, asa ca au de gand sa puna la punct un sistem de plata a rovignetei prin SMS. Drept urmare daca ai ramas undeva fara rovinieta sau aceasta a expirat iti poti cumpara una noua prin SMS.

C.N.A.D.N.R va extinde in acest an sistemul informatic de emitere si control a rovinietei astfel incat sa permita soferilor sa achizitioneze rovineta printr-un SMS. Totusi mai avem de asteptat pana se va putea realiza acest lucru avand in vedere ca abia acum Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va organiza o licitatie in acest sens. Compania va cheltui 39,23 milioane lei fara TVA, (aproximativ 8,9 milioane euro) pentru extinderea la nivel national a sistemului informatic de emitere si control a rovinietei.

Obiectivul general urmarit de C.N.A.D.N.R il reprezinta extinderea sistemului informatic de emitere, gestiune, monitorizare si control a rovinietei in vederea cresterii incasarilor din vanzarea de roviniete pentru anumite categorii de vehicule cu cel putin 25%.

No Comments

You must be logged in to post a comment.