September 25, 2023

Cea mai noua piesa lansata de Jay-Z, “Open letter”, vine ca un raspuns adus criticilor pe care superstarul american le-a primit in urma vacantei petrecute in Cuba alaturi de sotia sa, Beyonce. 

In doar cateva ore de la lansare, piesa a inregistrat peste 500 000 de vizualizari. Cu siguranta, printre ascultatori s-au numarat fani, reporteri, dar si reprezentanti ai Casei Albe. 

Beyonce si Jay-Z au intrat in vizorul presei si autoritatilor americane dupa ce au decis sa isi petreaca cea de-a cincea aniversare a casatoriei in Cuba, tara afla momentan sub embargo. Autoritatile au fost interesate sa afle daca celebrul cuplu a avut aprobare pentru a intra pe teritoriul cubanez.

O parte din versurile piesei “Open letter” fac referire directa la scandalul iscat in ultima perioada. “I done turned Havana to Atlanta/ Guayabera shirts and bandans” sau “Obama said <<Chill, you gonna get me impeached/ But you don’t need this shit anyway/ Chill with me on the beach>>” sunt doar cateva din mesajele voalate pe care rapper-ul american le transmite autoritatilor americane. 

Melodia “Open letter” a fost produsa in colaborare cu Timbaland si Swizz Beatz.

Odata cu trecere timpului, si acest incident va fi dat uitarii. Noua ne ne ramane decat sa asculta piesa si sa ne bucuram de viitoarele proiecte pe care Jay-Z le are in plan. Acesta este producatorul muzical al filmului “The Great Gatsby” si, cu siguranta, coloana sonora a peliculei va fi memorabila. Beyonce, Florence + The Machine,Fergie sau Will.i.am sunt doar cateva nume celbre prezente pe acest soundtrack.

 
 
 

Comments are closed.