December 4, 2021

Un politist de la Rutiera a fost accidentat în trafic în această dimineață pe Bulevardul Virtuții din Capitală, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 23 de ani acroșându-l pe polițist. Șoferul a încercat să fugă de la locul accidentului.

Andrei Codău, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere, a descris pentru B1 TV cum s-a produs acest accident. Conform acestei surse, poliţistul l-a oprit pe tânăr în trafic în Sectorul 6. ”Când i-a cerut actele şoferului, poliţistul a simţit halenă alcoolică”, a explicat Codău. În momentul următor şoferul a demarat în trombă, deşi poliţistul s-a agăţat de maşină încercând să-l oprească şi a fost târât pe asfalt.

”Maşina a fost oprită ulterior în trafic de colegii polţistului rănit. S-a constatat că şoferul nu avea permis şi era băut. Colegul nostru are răni la picioare şi este la spital”

, a mai spus Codău la postul B1 TV. Politist accidentat-GRAV-in-trafic Agentul i-a cerut șoferului să tragă pe dreapta, însă șoferul a ignorat semnele polițistului.

Soferul l-a ranit grav pe polititst în zona picioarelor. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD, care l-au transportat pe politist la spital.

Accidentul s-a produs în Sectorul 6, la intersecţia dintre strada Orşova cu Şoseaua Virtuţii, în jurul orei 7.45.

La faţa locului se efectuează mai multe cercetări. În zonă circulaţia a fost afectată, se circulă îngreunat. Cu toate acestea, circulaţia tramvaielor nu a fost blocată, deoarece maşina avariată a putut fi îndepărtată destul de uşor.

Daca se va dovedi ca l-a lovit intenționat pe politist, tânărul aflat la volan va fi cercetat penal pentru vătămare corporală.

Vom reveni cu amănunte

 

Sursa:www.evz.ro

Comments are closed.