May 20, 2022

radumazare    Cele mai atractive oferte turistice ale României vor fi prezentate in cadrul targului care se deschide joi la Romexpo si se desfasoara pana in 17 martie. Primarul Constantei, Radu Mazare, se va costuma in eroul
mitologic Ulise, iar manechinele Fashion TV vor defila in creatii Catalin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu si Andreea Dogaru.
Daca vreti sa fiti la curent cu cele mai fashion destinatii si evenimente în 2013 de pe litoral, va asteptam joi, ora 13, la Standul Litoralului romanesc (Pavilion C4, standul 11).

  Intr-un show intitulat “Legendele Olimpului”, primarul Radu Mazare il va interpreta pe Ulise, alaturi de Hercule, Medusa, Ciclop, sirene si nimfe, pentru a promova evenimentele din 2013 de pe litoralul romanesc. Cele mai
mari cluburi din Mamaia vor fi reprezentate la Romexpo pentru a-si atrage turistii cu propuneri inedite si invitatii la distractie.
Sezonul estival se anunta plin la Mamaia, desemnata Cea mai fashion statiune din Europa anul trecut la Monte Carlo.

  Carnavalul Mamaia 2013 se va desfasura în perioada 1 iulie – 24 august, interval in care, in fiecare weekend, care alegorice tematice vor defila pe strazi, urmand ca in 24 august sa aiba loc marea finala unde va fi premiat cel mai spectaculos car alegoric.

  Un alt mare eveniment anuntat pe litoral in aceasta vara este Fashion TV Summer Festival, organizat de Fashion TV Romania in primele trei weekend-uri ale lunii august. Transmis live in 192 de tari pe postul international Fashion TV, cu o audienta de 850 de milioane de telespectatori, Fashion TV Summer Festival va cuprinde un weekend dedicat designerilor români, unul realizat cu si pentru copii, iar al treilea weekend va include prezentari ale designerilor internationali, dar si concursul Black Sea Model Awards.

La standul Litoralului romanesc veti primi informatii complete despre ofertele de cazare si agrement de pe litoral.

 

No Comments

You must be logged in to post a comment.