July 25, 2021

Arsenal a reusit un meci superb impotriva lui A.C Milan dar a ratat calificarea in sferturi. Benfica a intors rezultatul de la Zenit si se califica in sferturi.

In aceasta seara am aflat primele doua din cele 8 echipe care vor evolua in sferturile Ligii Campionilor. Arsenal a sperat pina in ultimul minut ca se poate intoarce scorul de 0-4 din tur, in timp ce Benfica a transat calificarea cu cite un gol pe fiecare final de repriza. Arsenal a deschis scorul rapid marcind in minutul 7 prin Koscielny dupa o lovitura de colţ. Fundasul a profitat de lejeritatea marcajului pentru a relua in plasa cu capul din apropiere. Rosicky a profitat 20 de minute mai tirziu de o degajare slaba a lui Thiago Silva pentru a duce scorul la 2-0 cu un sut pe jos de la 11 metri. Van Persie i-a ridicat pe fanii lui Arsenal in picioare pe finalul primei reprize, dupa ce a transformat fara emotii penalty-ul obtinut de Chamberlain. In repriza a doua Milan a inchis jocul si a pastrat avantajul obtinut in tur pina la final.

Maxi Pereira a anulat avantajul lui Zenit in primul minut de prelungiri al prime reprize, dupa o faza confuza in careul ruşilor. Dupa o repriza secunda in care rusii au incercat sa marcheze golul calificarii, Benfica a lovit din nou pe contraatac, Nelson strecurind balonul in plasa in ultimele secvente ale partidei astfel asigurind calificarea portughezilor.

Iata rezultatele : 1. ARSENAL LONDRA – A.C MILAN 3-0;

2.BENFICA – ZENIT 2-0;

No Comments

You must be logged in to post a comment.