June 2, 2023

Cantareata, in varsta de 25 de ani, a fost surprinsa la New York intr-un outfit care, cu siguranta, a atras atentia paparazzilor. Daca tinuta ei a fost una reusita sau nu, ne spuneti voi!

Rihanna a iesit ieri din hotelul ei din New York imbracata intr-o rochie neagra, cu un slit foarte adanc, care i-a scos in evidenta picioarele de invidiat

Vedeta si-a accesorizat tinuta cu o pereche de pantofi fara toc, bej cu negru, un clutch rosu, supradimensionat si o pereche de ochelari de soare Chanel, cu rame rotunde.

rihanna_1(5)

Cel mai interesant accesoriu al starului pop a fost insa un batic din matase, colorat, in stilul celor care erau purtate in anii ’60. Desi simpla ei prezenta a fost suficienta pentru a declansa bliturile fotografilor, combinatia dintre rochia foarte despicata si baticul de pe cap a determinat paparazzi sa o fotografieze din toate unghiurile posibile.

rihanna_2(3)

 

Rihanna, insasi, a fost foarte incantata de tinuta ei. Atat de incantata incat s-a fotografiat in respectivul outfit pe terasa apartamentului ei de hotel din New York si a postat imaginea pe Twitter.

rihanna_3

Se simte vara in aer” a scris ea, dar adevarul e ca nimeni n-ar avea ochi decat pentru posteriorul pe care cantareata l-a scos atat de bine in evidenta.

No Comments

You must be logged in to post a comment.