May 20, 2022

robert-pattinson1_29714b25a0
Cei doi actori sunt de nerecunoscut: Guy Pearce are barba si il ameninta cu arma pe Pattinson, care este tuns scurt si plin de sange pe fata, in prima imagine din film.

The Rover este un western futuristic, plasat in desertul Australiei, intr-un viitor periculos, in care omenirea este afectata de colapsul economic global. Eric (Guy Pearce) uita ce e bunatatea atunci cand o gasca de criminali ii fura ultimul bun. Eric pune la cale o misiune violenta de razbunare, dar pentru a-i gasi pe criminali Eric este nevoit sa apeleze la Rey (Robert Pattinson), cel mai tanar membru din gasca, pe care hotii l-au lasat in urma dupa ce a fost ranit.

Imedia dupa ce au aflat ca filmul este plasat in viitor, in desertul Australiei, fanii s-au gandit imediat la seria Mad Max. Regizorul David Michod promite “un film care iti va da fiori, cu suspans si foarte autentic. Daca pui niste masini un desert, oamenii se gandesc automat la Mad Max, dar nu are legatura cu acea serie. Aici, desertul e un nou inceput, unde oamenii vin sperand ca vor face bani. Povestea este aparent simpla: avem un personaj sumbru, jucat de Pearce, iar Robert Pattinson joaca rolul unui tanar dezechilibrat, care intre in multe incurcaturi si o ia pe aratura, dar care in sinea lui, are un suflet mare”  a spus regizorul pentru Entertainment Weekly.  Acesasta este a doua colaborare intre Michod si Guy Pearce dupa Animal Kingdom.

Filmul de debut al lui David Michod, Animal Kingdom(2010),  o drama violenta despre un tanar de 17 ani prins la mijlloc intre lupta dintre famiia sa criminala si politistii care incearca sa ii prinda. Debutul sau a fost laudat de criticii de specialitate, care au apreciat curajul sau.

2 Comments

You must be logged in to post a comment.