January 21, 2019

Potrivit specialistilor in medicina, sexul oral are numeraose beneficii asupra organismului, in afara de cele strict sexuale.

sexul oral

sexul oral

Astfel, în urma unor studii s-a constatat faptul că sexul oral are efect benefic asupra danturii. Sperma întărește, albește și combate cariile, datorită mineralelor pe care le conține, precum zincul și calciul.

O partidă de sex, fie ea și orală are efecte benefice și asupra întregului organism întrucât te scapă de stress și de migrene, întărește sistemul imunitar și chiar poate combate astmul.

Sentimentul de relaxare după o partidă de sex apare ca urmare a eliberării endorfinelor.

S-a constatat că persoanele care fac sex cel puțin odată pe săptămână au un nivel crescut de imunoglobulină, care apără organismul de boli grave.

Sexul mai combate febra, previne maladia Alzheimer, datorită estrogenului, reduce riscul de infarct și te ajută să pierzi în greutate.

Bărbații sunt feriți de cancer la prostată dacă ejaculează de cel puțin trei ori pe săptămână iar femeile își reduc riscul de a face cancer la sân dacă fac sex regulat.

Scade riscul de cancer la sân, pentru că femeile satisfăcute sexual au şanse mai mici să dezvolte noduli mamari.

Persoanele care fac sex de cel puțin două ori pe săptămână trăiesc mai mult, îmbătrânesc mai încet și au un somn mai plăcut. Așadar, sexul pare a fi panaceul universal ce îți poate rezolva o mare parte din problemele de sănătate.

Acest articol a fost scris de catre un barbat si nu garantam efectul inalbirii dintilor , orice vina revine cercetatorilor britanici care spun ca sexul oral e bun si recomanda consumul excesiv

Comments are closed.