December 4, 2021

Silviu Pasca, aproape de nerecunoscut la un an de la participarea la “Vocea Romaniei”. Cum arata acum fostul elev al lui Smiley .

silviu1

Fost concurent la “Romanii au talent” si “Vocea Romaniei”, Silviu Pasca isi continua visul si cariera in muzica.silviu2

Tanarul a reusit sa adune langa el o gasca de instrumentisti foarte talentati, polivalenti si deschisi la minte, alaturi de care sa impartaseste viziunea despre muzica. “Instrumentistii mei se numesc Gore Teodorescu, Naste Lucian si Alex Corlan si alaturi de ei fac parte din proiectul THE GUY. Sigur o sa auziti multe chestii faine despre noi, pentru ca noi suntem cei care canta altceva si o facem bine” spuneaSilviu Pasca anul trecut, pe vremea cand participa la Vocea Romaniei.

La un an de la participarea sa la cel mai tare show muzical din Romania, Silviu Pasca a decis sa isi schimbe look-ul intr-o maniera originala: si-a lasat barba sa creasca atat de mult, incat unii dintre fanii sai au inceput sa-l asemene cu regele Leonidas din Sparta, interpretat de Gerald Bulter in filmul “300” (2006).silviu3

 

 

Silviu Pasca, unul din concurentii care au facut senzatie in cel de-al doilea sezon de la “Vocea Romaniei“, traieste de mai bine de doi ani de zile o poveste de dragoste cu o frumoasa domnisoara, pe nume Elena.

Acum sase luni, Silviu Pasca si Fely Donose, doi fosti concurenti de la “Vocea Romaniei”, isi lanseaza prima lor piesa in ultima semifinala live “Romanii au talent”

Silviu Pasca feat. Fely Donose – Prima piatra :

Incoming search terms:

  • silviu pasca

Comments are closed.